High Pressing

Húsvét spanyol módra - jön a La Liga 32. fordulója

2017. április 14. - kovadi

Gőzerővel halad tovább a spanyol pontvadászat, olyannyira a felek Húsvét hétvégéjén sem pihennek. Tekintsünk át az előttünk álló mérkőzésekből párat. Nagypénteken kerül megrendezésre az első találkozó, az Athletic Bilbao a Las Palmas csapatát fogadja.

Tovább

Fontos mérkőzést játszik egymással a Manchester United és a Chelsea! - 33. forduló előzetes

A hétvégén rendezik meg a Premier League 33. fordulóját. Most már minden pont számít a csapatoknak, mivel a végjátékhoz érkezett a bajnokság. Sok mindenről dönthet majd a vasárnapi nap rangadója is. A Manchester United fogadja majd otthon a Chelsea együttesét ami mindkét gárdának fontos, amennyiben…

Tovább

Átigazolási körkép, hetedik rész - Diego Simeone

Állandó rovatunk mostani részében az Atlético Madrid vezetőedzőjének jövője lesz a téma.  Diego 'Cholo' Simeone 2011.decemberében vette át a madridi csapat irányítását. Azóta a matracosok nem csak Spanyolország, de Európa egyik legnagyobb klubjává nőtték ki magukat.

Tovább

Képes lesz megint csodát tenni a Leicester csapata? - Bajnokok Ligája párosítások

Ezen héten kedden és szerdán rendezik meg a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccseit. Rangadókból mind a két nap lesz részünk, összecsap a Juventus és a Barcelona, majd a Bayern München fogadja a Real Madrid csapatát.

Tovább
süti beállítások módosítása