High Pressing

Napi hírösszefoglaló és bajnoki előretekintés

2017. március 03. - Hadampapi



Fernando Torres a tegnapi (Deportivo elleni meccs) horror sérülése után ma már sokkal jobban mutatott a róla megjelenő képeken, amin éppen elhagyta a kórházat, miután egy éjszakát bent kellett töltenie. Viszont két napot így is intenzív pihenéssre kell szánnia. Mielőbbi jobbulást neki!

torres.jpg

 

Miután szerdán Luis Enrique bejelentette, hogy a szezon végén távozik, máris felröppent a hír, hogy a Tottenham argentin edzője Mauricio Pochettino is szóba jött mint lehetséges jelölt. Rövid nyilatkozatban viszont ezt azonnal cáfolta is: Tudja, hogy a Barcelona érdeklődik iránta, viszont nagyon is boldognak érzi magát a londoni fehéreknél. Ezzel őt ki is lehet húzni a listáról? Minden esetre amíg nincs hivatalos döntés, addig a sajtó csak a lehetséges jelölteket tudja találgatni.

Gondban van a Real Madrid csapata a következő meccse miatt. A jelenleg csak második helyen álló sztárcsapatnál a holnapi Eibar elleni meccsen nem lesz ott a támadósor három meghatározó játékosa. Morata, Bale és Cristiano Ronaldo sem lesz bevethető. Míg Morata és Bale eltiltás miatt nem játszhat (utóbbi két meccses eltiltást kapott), addig Ronaldo valószínűleg kisebb sérülés miatt nem kerül pályára. Érik egy újabb meglepetés?

Eddig a 2017-es esztendőben finoman sem lehet jó formában lévő együttesnek nevezni a Liverpool csapatát, ugyanis eddig mindössze csak 1 tétmeccsét tudta megnyerni a bajnokságban. Jürgen Klopp mai nyilatkozatában elmondta, hogy ő nem csak egy bohóc aki nem vesz komolyan semmit. Teljesen normális ember aki tud tiszta fejjel gondolkozni és döntéseket hozni. Szerinte csapatának tagjai fejben egy kicsit elfáradtak és az önbizalmukat újra vissza kell hozni. Lesz is esélyük javítani a csúfos mérlegen az Arsenal ellen a szombati rangadón, hiszen az Arsenal sem remekelt az elmúlt időszakban.

Fontosabb meccsek a hétvégi bajnoki fordulóban:

Szombat (03.04)

Premier League

13:30 - Manchester United vs Bournemouth 

16:00 - Leicester vs Hull City

18:30 - Liverpool vs Arsenal

La Liga

16:15 - Eibar vs Real Madrid

18:30 - Villarreal vs Espanyol

20:45 - Barcelona vs Celta Vigo

Bundesliga

15:30 - Borussia Dortmund vs Leverkusen

15:30 - Köln vs Bayern München

18:30 - Mönchengladbach vs Schalke 04

Seria A

15:00 - AS Roma vs Napoli

20:45 - AC Milan vs Chievo

Ligue 1

17:00 - PSG vs Nancy

20:00 - Bastia vs St. Etienne

20:00 - Dijon vs Nice

Vasárnap (03.05)

Premier League

14:30 - Tottenham vs Everton

17:00 - Sunderland vs Manchester City

La Liga

16:15 -  Atletico Madrid vs Valencia

20:45 - Athletic Bilbao vs Malaga

Ligue 1

15:00 - Lorient vs Olympique de Marseille

21:00 - Monaco vs Nantes

Bundesliga

15:30 - Frankfurt vs Freiburg

17:30 - Hamburger SV vs Hertha BSC

Seria A

12:30 - Atalanta vs Fiorentina

15:00 - Cagliari vs Inter

15:00 - Udinese vs
Juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://highpressing.blog.hu/api/trackback/id/tr4712309819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása