High Pressing

Fővárosiak győzelme Baszkföldön

2017. március 04. - Hadampapi
A madridi sztárcsapat úgy utazott el Eibar városába, hogy Cristiano Ronaldo sérülés miatt nem tartott velük.
Vendég oldalon egy megszokott 4-3-3-as felállást láthattunk, csak éppen nem a megszokott emberekkel. James Rodríguez és Marco Asensio is bekerült a csapatba (utóbbi december közepe óta nem kezdett..),itt volt az esélyük, hogy megmutassák Zidane számára mire is képesek. Magabiztosan és iszonyatos presszinggel kezdte a meccset a Real Madrid, ennek meg is lett az eredménye. Benzema 25 perc után már két góllal a lábában érezhette magát megint a réginek, aztán gyorsan egy gólpasszt is kiosztott James-nek.
football-soccer-eibar-v-real-madrid-spanish-liga-santander.jpg
A csapatok úgy vonultak félidőre, hogy az Eibar-nak még említésre méltó helyzete sem volt. A második játékrész megkezdése után a vendégek visszavettek az iramból, így ellenfelük többször is felért a kapuhoz. Mivel sok esetben teljes erőjükkel a támadásra koncentráltak a hazaiak, egy rájuk igazán jellemző kontrával a királyiak megszerezték negyedik, egyben utolsó góljukat is. A mérkőzést akár le is lehetett volna zárni, de az egész szezonban szimpatikusan játszó Eibar szépíteni tudott a 2. félidő derekán. A meccs további részében látszódott, hogy mindkét csapat igazából már véget vetne a párharcnak és a lefújást várja.
                                                                                                                                              A meccs embere teljesen megérdemelten az a Karim Benzema lett, akit az utóbbi időben rengeteget kritizáltak és követelték mielőbbi padra ültetését. Most bebizonyította, hogy helye van a fővárosiak csapatában.

 

A mérkőzés összefoglalója:

 

Eibar–Real Madrid 1–4 (Karim Benzema 14., 25., James Rodríguez 29., ill., Rubén Pena 72.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://highpressing.blog.hu/api/trackback/id/tr9612312519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása