High Pressing

Itt a várva várt madridi derbi a spanyol bajnokságban! - 31. forduló előzetes

2017. április 07. - Hadampapi

la_liga_santander.jpg

A hétvégén rendezik a La Liga 31. fordulóját, köztük egy vérbeli madridi derbivel, a Real Madrid és az Atletico Madrid között. A párosításokat látva újra gólokban és szép megmozdulásokban gazdag meccsekben lesz részünk. Nézzük is meg a párharcokat a soron következő fordulóban, amely ma este rajtol!

 

Real Madrid vs Atletico Madrid (08.04 - Sport1, 16:15) 

Sok mindent nem kell hozzáfűzni, hogy milyen összecsapás elé nézünk. A madridi derbik történetében számtalan gól és emlékezetes pillanat volt már, a holnapi nap sem lesz másképp. Két kitűnő együttes csap majd össze szombaton, utolsó öt meccsüket egyaránt megnyerték mindketten. Egymás elleni mérlegüket megnézve viszont már nem áll ilyen jól a hazai csapat ellenfele ellen, öt bajnoki mérkőzésükből csak egyet tudott megnyerni az elmúlt időszakban. Igaz, hogy az utolsó győzelem pont ebben a szezonban került megrendezésre. Novemberi mérkőzésükön meglepően simán nyert a Real Madrid, Cristiano Ronaldo szerezte mind a három találatot. Azért is tekinthető ez fontos mérkőzésnek, mert ha a királyiak győzni tudnak, akkor már behozhatatlan 13 pontos előnyre tehetnek szert városi riválisuk ellen. Komoly taktika és megannyi kemény belépő várható, nem fogják kímélni egymást a játékosok egy kicsit sem. Az esélyeket tekintve ez a mérkőzés egy tökéletes három esélyes meccs, bármi megtörténhet a 90 perc alatt. Véleményem szerint a Real Madrid egy szoros meccsen győzedelmeskedni fog, meg kell majd küzdeniük minden labdáért.

 

Malaga vs Barcelona (08.04 - Sport1, 20:45)

Újabb idegenbeli megpróbáltatás vár a Barcelona csapatára. Amennyiben szeretnének versenyben maradni a bajnokságért folytatott harcban, úgy ezt a mérkőzést is hozniuk kell. Azzal a Malaga-val találkoznak amely a 17-es évben csak kétszer tudott nyerni, igaz legutóbbi a fordulóban nyertek a kiesőjelölt Sporting Gijon ellen. A katalán együttes viszont töretlenül megy előre és szánt szándéka, hogy megnyeri a bajnokságot. Formájukra nem lehet panasz, a gólok minden meccsen szép átlagban jönnek, igaz, hogy a védelem néha ijesztő dolgokra képes. Nagy meglepetés lenne ha ez a Malaga akár csak egy pontot is el tudna csípni a Barcelonától. A hétvége legsimább összecsapása lesz ez, a Barcelona átgázol a hazaiakon és simán nyerni fog. 

 

Sevilla vs Deportivo La Coruna (08.04 - Sport 1, 18:30)

Egy szörnyű formában lévő Sevilla fogadja azt a Deportivo-t, amely még mindig menekül a kiesés ellen. A hazaiak képtelenek nyerni mostanában. A héten lejátszott Barcelona elleni mérkőzésükön simán kikaptak 3-0-ra. Nem nagyon volt erő és elképzelés a játékukban, a szezon eleji kitűnő forma után láthatóan megfáradtak a játékosok és az edző sem tud jelenleg sokat hozzáadni a csapathoz. Az Atletico Madrid jelenleg már előttük helyezkedik a tabellán, ha ezt a mérkőzést sem nyerik meg, nagy valószínűséggel elúszik a megálmodott harmadik hely. A vendégek csapata nem adja majd könnyen magát, minden erejükkel azon vannak, hogy jövőre is az első osztályban indulhassanak. Az sem kicsi fegyvertény, hogy pár hete legyőzték a címvédő Barcelonát! A Sevilla csapata újra rátalál a helyes útra és legyőzi a Deportivo La Coruna együttesét, egy több gólos mérkőzésen.

 

További mérkőzések a 31. fordulóban: 

07.04 - 20:45  Villareal vs Athletic Bilbao

08.04 - 13:00  Espanyol vs Deportivo Alaves

09.04 - 12:00  Granda vs Valencia

09.04 - 16:15  Celta Vigo vs Eibar 

09.04 - 18:30  Osasuna vs Leganes

09.04 - 20:45  Las Palmas vs Betis 

10.04 - 20:45  Real Sociedad vs Sporting Gijon

A bejegyzés trackback címe:

https://highpressing.blog.hu/api/trackback/id/tr1412408635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása